Paul Mitchell

Paul Mitchell har flere underserier.

paul-mitchell-black-white

Black and White:
Black and white serien til Paul Mitchell er den første serien de lanserte. Serien er veldig omfattende og dekker de fleste behov for både vask, pleie og styling. Serien har egne produkter for blondt, krøller, volum, proteiner, fuktighet, rens, barn, farge og solbeskyttelse.

mitch-products

Mitch:
Mitch er Paul Mitchell sin egen herreserie. Den inneholder 5 forskjellige vokser, en gele og to sjampoer. Voksene i denne serien brukes også ofte av damer på grunn av god konsistens, godt hold og fin glans.

teatree

Tea tree:
Tea tree serien inneholder Tetre ekstrakt som er både antiseptisk og bakteriedempende. Den renser mildt og gir fuktighet. Det finnes forskjellige sjampoer og balsamen til forskjellige formål, men vår mest populære er Special serien, som i tillegg til å rense og gi fukt også kjøler ned hodebunnen mens den jobber.
I denne serien finnes også kur, barberskum, gele, voks og pomade.

awapuhi-brandbilde

Awapuhi Wild Ginger:
Denne serien er vår Rolls Roys. En kompakt og delikat serie for den ultimate pleie av ditt hår. Serien er bygget på det patenterte Keratriplex complex systemet som pleier håret i 3 dimensjoner – fra innerst til ytterst. En serie for dem som virkelig vil gi sitt hår det beste av det beste.

kamp1

Awapuhi Wild Ginger Mirrorsmooth:
Wild ginger har kommet med en ny serie! Mirrorsmooth er en serie som jobber fra utsiden for å glatte skjellaget, redusere frizz, gi intens glans og beskytte mot varmeskader. Linjen er bygget på Kerareflekt, som er en unik miks av Abyssiner olje for slålende glans, Awapuhi ekstrakt for optimal fuktighet og styrkende keratin protein, og varmebeskyttelse. Sulfat-fri.

Serien inneholder sjampo, balsam og en high gloss primer som forbereder håret for styling og gir intens glans.